El matí les mestres preparan la pasta amb l’ajuda dels nins /es i a l’hora del pati en menjen
Si voleu fer-ne a casa, aquesta és la recepta:
Ingredients:
250gr de farina,
500g de patata bullida i feta puré
2 ous amb el blanc pujat
20 g de llevat de pa, dissol en una tasseta amb un poc d’aigua tèbia.
Realització:
Amb tots els ingredients formau la pasta, la qual deixareu tova com a mínim una hora en un lloc tebi. En ser tova, ja podeu fer el bunyol: agafau una petita porció de pasta i tirau-la dins d’una paella amb oli bullent, sempre de manera que la pasta quedi amb un forat al mig. Quan els bunyols seran rossos, treis-los de l’oli i serviu-los calents amb sucre ò mel
1 comentari:
quina devoció el bunyoler!
que està de guapa la bunyolera!
que bé, enguany l'hem feta nostra.
Mentre fa feina va cantant cançons, i ens alegra el nostre estar.
Gràcies a tots dos i a tots els pares i mares que pasten, riuen i canten amb noltros
I visca les petites verges.
Publica un comentari a l'entrada