dilluns, 26 d’octubre del 2009

LA PRIMERA PEDRA DE L'ESCOLA DE PUIG DE'N ROS



Avui s'ha celebrat en el solar del nou col·legi de Puig d'en Ros, la PRIMERA PEDRA.L'acte ha estat molt institucional, ja que ha assistit el Conseller d'Educació, el Batle de Llucmajor, i altres autoritats, a les quals des del Col·legi, la APIMA, i sobretot els alumnes de 2on de Primària han assistit.

L'anècdota, que realment ha estat molt graciosa l'ha protagonitzat Ernest, el Conseller, una vegada acabat el discurs s'ha acostat als alumnes i els ha preguntat:

- Nens esteu contents que l'any que ve tingueu cole nou.

N'Ernest li respon.

- Senyor més que content estic molt orgullós.

ERNEST GENI I FIGURA.

Us deixem un video però si voleu descarregar les fotos ( com sempre) estan penjades en PICASSA. Punxar sobre la imatge i us durà a l'àlbum de fotos.
UN PAS MÉS PER A TENIR EL NOSTRE COL·LEGI TAN DESITJAT

PRIMERA PEDRA CEIP PUIG D'EN ROS 2009

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por las fotos de este acto tan importante para todos y en especial para nuestros hijos y profesionales que trabajan en este colegio tan especial.

Noah y Gaël ha dit...

Aunque parezca increible ayer pusieron la primera piedra de nuestro colegio en Puig den Ros.

Para muchos es un milagro , para otros un sueño cumplido; pero para los que estamos viviendo este sueño; estudiantes, docentes, administrativos y padres ha sido el mejor regalo para el futuro de nuestros hijos.

Y queda un poco menos para poder disfrutar de la educacion y formacion de todos nuestros hijos como toca.

Gracias a todos que han luchado para ello y seguimos luchando por un mundo mejor.

David Trillo Bonnin ha dit...

Gràcies per ses Fotos, és com si tothom que llegeix el Blog ho visqués en directe, i molt molt bò el comentari de n'Ernest. Un 10.