dijous, 18 de novembre del 2010

Neix la "Escola de Pares i mares" del CEIP Urbanitzacions de Llucmajor.


Qui som?Som tots els pares i mares que, des del APIMA, expressem la nostra preocupació per obtenir uns millors models educatius per als nostres fills.

Què pretenem?Ser un punt de trobada dinàmica i proper, on tots puguem rebre informació i orientació sobre l'educació dels nostres fills i on puguem intercanviar i compartir les nostres experiències, dubtes, reflexions i alegries
Com ho farem?En la nostra primera xerrada tractarem el tema de “Les normes, els càstigs i la permissivitat"
Prendrem aquest com a punt de partida per desenvolupar un programa de xerrades realitzades per diferents especialistes que esperem responguin a les inquietuds i necessitats de tots.
Per a això necessitem saber que temes us preocupen i recordeu que necessitarem la vostra participació perquè aquest projecte sigui una realitat.

Maneu-nos vostres suggeriments a : escueladepadresurbanitzacions@hotmail.com
"Escola de Pares i mares"
CEIP *Urbanitzacions de Llucmajor.
Primera xerrada
"Les normes, els càstigs i la permissivitat"
Divendres 10 de Desembre
A les 18 hores
A la biblioteca del centre
Gratuït (subvencionat pel *APIMA)
*Simultaneamente es realitzarà un taller ,per als fills escolaritzats dels assistents a les xerrades, relacionat amb el tema a tractar.
Si aneu a assistir, empleneu la fitxa d'inscripció i lliurar-la a Estefi o en l'oficina de la APIMA. (necessitem un nombre aproximat de vint d'assistents per organitzar bé l'activitat)
escueladepadresurbanitzacions@hotmail.com