dimecres, 23 de març del 2011

FESTA DE LES CULTURES

La "Festa de les Cultures" del CEIP Urbanitzacions de Llucmajor és un punt de trobada internacional que promou la cultura global de respece i enteniment mitjançant l'art, celebrant la diversitat com el millor actiu per al progrés i convivència pacífica entre els pobles. Cada edició de la "Festa de les Cultures" preten educar per la Pau, amb sensibilitat, ellesa i el missatge de la música, la poedia, la dansa i el pensament.

PARTICIPACIÓ.
Enguany obrirem les portes a la comunitat per compartir aquesta experiència amb tots els veïnats de les urbanitzacions que vulguin venir. La vostra col·laboració pot ser de diferents maneres:
1. Montar un estand, en el que haureu de tenir per al a venda menjar típic i a més decoració caraterística, bandera, pòsters, fotos, vestimenta, llibres...
2. Ajudant a l'APIMA el mateix dia amb la decoració general i muntatge de la festa.
3. Oferint-se per a cobrir als integrants dels estands per poder oferir un torn de 30 minuts i que puguin gaudir de la festa.
4. Venda de tiquets a l'entrada. Oferir algun taller, joc o exhibició que formi part del programa de la festa.

COM ENS ORGANITZAREM?
Necessitam saber de quina manera participarà cada família abans de dia 1 d'Abril, l'inscripció és personalment a l'oficina de l'Apima de 9h a 9'30h o comunicant-se amb n'Estefy.
L'APIMA us proporcionarà l'estand, necessitam que ens comuniqueu el més aviat possible si necessitareu alguna cosa especial com un punt de llum...
Cada estand ha de tenir com a mínim un plat de menjar tíipic i una bandera que pot ser fabricada a casa i després tot el que es pugui aportar per donar a conèixer la cultura, costum, tradició del país o comunitat representada. Podem agrupar vàries regions a un estand en cas de ser necessari.
El dia 8 d'Abril organitzarem una reunió entre els estands participants per organitzar-nos i posar en comú el que teniu pensat presentar el dia de la festa i així poder organitzar la distribució dels estands al pati de l'escola.
El dia de la festa podreu venir a decorar i preparar el vostre estand des de les 10h del matí.
Hi haurà un estand per a la venda de tiquets que serà la moneda de canvi que s'empri el dia de la festa, cada tiquet tendrà un valor d'1 euro. Les degustacions tindran el preu d'un tiquet, per tant hem de pensar en separar porcions lògiques com per vendrer-les per un tiquet.
Els tiquets seran entregats a l'APIMA ja que un dels objectius de la festa és recaptar doblers per a l'APIMA. Es farà un concurs per veure quin és el millor estand, el premi serà una mariscada per dues persones (si l'estand és compartit hauran de decidir qui s'enduu el premi).

CONTACTA AMB L'APIMA PER PARTICIPAR. COMPTEM AMB TU!!!