dilluns, 12 d’abril de 2010

DIADA ESCOLETES DE FUTBOL

DSC02578
DISSABTE PASSAT DIA 10 D'ABRIL, VAM CELEBRAR LA I DIADA D'ESCOLES DE FUTBOL QUE ORGANITZAVA EL NOSTRE CLUB, URBANITZACIONS C.D.
LA VERITAT ÉS QUE VA ESSER UNA PASSADA I QUE TANT NENS COM PARES L'HI VAN PASSAR EN GRAN, I DES DE L'ORGANITZACIÓ ELS DONEM LES GRÀCIES.
AL MATÍ VAN PARTICIPAR ELS NENS DE 4-5 ANYS I ES VAN ENFRONTAR A LES ESCOLES DE SANT FRANCESC, SOLLER I ESPANYA DE LLUCMAJOR.
ELS NENS VAN ESTAR A UN GRANDISIM NIVELL ( TENINT EN COMPTE QUE ÉS LA 1ª VEGADA QUE JUGUEN ), VAN GUANYAR AL SOLLER ( 3-0 ) I VAN PERDRE CONTRA ESPANYA I SAN FRANCESC ( 1-0 I 3-0 ).
L'EQUIP ESTAVA COMPOST Per:
NOE, LUCAS FDEZ., RUBÉN ROMAN, PAU RUBIO, JUANLU, SERGI RUIZ, SERGI MARCÉ, ADRIÁN, RUBÉN OLIVA, MARIO CABUT I NICK,
AQUESTS SÓN ELS AUTENTICOS CAMPIONS.
A LA TARDA PARTICIPAVEN ELS NOSTRES NINS DE 6-7 ANYS QUE FORMAVEN DOS EQUIPS, VAN JUGAR LES SEMIFINALS ENTRE ELLS AMB RESULTAT DE 9-1. L'ALTRA SEMIFINAL ENFRONTAVA A ROTLET MOLINAR I ESPANYA EN UN APASSIONANT PARTIT QUE ES DECIDIA EN LA TANDA DE PENALTY A FAVOR DEL ROTLET MOLINAR DESPUES D'HAVER EMPATAT A 3 GOLS.
EN EL PARTIT PEL 3º I 4º LLOC EL ESPANYA GUANYAVA A URBANITZACIONS 3-0 MENTRE EN LA FINAL EL ROTLET MOLINAR VENCIA A URBANITZACIONS "A" PER 10-1.
FELICITACIONS A TOTS ELS NOSTRES NINS PEL TORNEIG REALITZAT.
AQUÍ VAN ALGUNES FOTOS DE LA DIADA.
RUBÉN OLIVA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això sí que és més que un club!!!

Enhorabona i seguiu així.