dimecres, 28 d’abril del 2010

FESTA CULTURES DEL MON

bolamundo
FESTA DE LES CULTURES
A la reunió del passat 23 d’Abril, varem arribar a les següents conclusions relacionades amb la festa de les cultures que tindrà lloc el pròxim 28 de Maig:
- L’objectiu principal d’aquesta festivitat és mostrar als nostres infants la riquesa de les diferents cultures i la diversitat de la qual formem part dins el nostre centre.
- Participen TOTES les famílies de l’escola, independentment del seu lloc d’orígen.
- Cada comunitat que participi ha de muntar un stand amb les coses típiques que són representatives (no només menjar). Cada stand haurà de comptar al manco amb la bandera (la poden pintar els infants a casa damunt una cartolina gran) i un plat típic. La resta d’objectes presentats anirà en funció del que realment pugueu aportar (ex.: vestimenta típica, objectes fabricats al lloc d’origen, mapes, bandera de l’equip de futbol, instruments musicals, elements naturals...)
- Fins i tot si us animeu ens podeu mostrar en directe el ball popular de la zona o algun joc en el que puguin participar grans i petits. Es tracta d’aprendre entre tots i compartir les nostres arrels.
- L’APIMA convidarà als infants berenar (sandvitxos, patatilla i aigua). Els plats dels diferents stands es vendran en degustacions al preu d’un euro. Per tant pensau que s’han de poder fer plats o porcions per vendre. Hi haurà un stand per a la venda dels tickets i aquests s’hauran de presentar per recollir la mostra de menjar. La beguda la posarà l’Apima i funcionarà amb el mateix sistema. El motiu de la venda del menjar es captar doblers per ajudar a l’APIMA que està passant per una difícil situació econòmica.
- I com ens organitzam?
· Necessitem saber de quina manera participarà cada família. Sobretot perquè si hi ha països o comunitats que coincideixen us haureu de posar en contacte per dividir les tasques o preparar-ho en conjunt.
· L’APIMA us proporcionarà una taula per stand (però si no podeu aportar molta cosa, es dividirà la taula en dos stands) i cada stand serà diferent, així com el volgueu preparar. Pensau que s’haurà de quedar una persona encarregada de l’stand.
· El mateix dia de la festa a partir de les 16’00h podreu venir a muntar el vostre stand.
· Per favor ompliu el full adjunt i entregau-lo a les tutores durant aquesta setmana (26 al 30 d’Abril). Així sabrem qui participa i organitzarem els stands i us posarem en contacte si ho heu de preparar conjuntament.
· La pròxima setmana es penjaran les llistes definitives dels participants. Estau atents al tauló d’anuncis de l’APIMA!
· Per qualsevol dubte o consulta us podeu dirigir a l’APIMA en horari d’atenció als pares: dilluns i dimecres de 15’30h a 16’30h.
- clip_image002clip_image004Exemple gràfic dels stands:





Moltes gràcies per la vostra col·laboració, serà una gran festa!

1 comentari:

ines6dd ha dit...

Apuntaros que sera divertido!!!! Os necesitamos papas y mamas