dilluns, 20 de setembre de 2010

ELS NOSTRES NOMS CURS 2010/11

3114
Aquest any i com tots sabeu, ens hem traslladat a un altre edifici, i aquesta oportunitat la volem aprofitar per fer del nostre trasllat el LEIT MOTIV en aquest curs per realitzar els nostres projectes en totes les classes del CEIP Urbanitzacions de Llucmajor.
Se'ns ha ocorregut que el tema a desenvolupar aquest any sigui el de les TRIBUS NÒMADES, ja que noltros també han segut enguany una mica nòmades.
Cada classe tindrà com nom una tribu nòmada, nosaltres des del blog informarem a tots els pares dels diferents noms de les classes.
ESPEREM APRENDRE TOTS EN AQUEST GRAN ANY

1 comentari:

tcardell ha dit...

Aquí una tribu nómada, entre otras:
Los BEDUINOS.
Originarios de la península arábiga, el nombre "beduino" se deriva de la palabra árabe bedu, nómada. Las conquistas árabes del siglo séptimo provocaron una expansión rápida de los beduinos. En ese momento, miles de beduinos se expandieron por todo el Norte de Africa. Aparte de las afiliaciones tribales, hay poco para distinguir un grupo beduino de otro. La mayoría de los beduinos está organizada en tribus que hablan badawi y se consideran de ascendencia árabe.