dimarts, 21 de setembre del 2010

GRUP EXCURSIONISTA CEIP URBANITZACIONS DE LLUCMAJOR.

excursions
Seguim aportant més coses, en aquesta gran família que formem CEIP URBANITZACIONS DE LLUCMAJOR.
Doncs bé, a un grup de pares, han tingut una brillant idea, crear un grup excursionista que farà sortides periòdiques a algun paratge de Mallorca.
Les excursions són de caràcter familiar, així que cal anar acompanyats dels nens i nenes.
La primera excursió es realitzarà el diumenge 3 d'octubre, i la destinació serà LA RESERVA DE GALATZÓ.
El preu és de 12.50 EUROSper adult i de 6.25 EUROS per als nens, si aconseguim ser més de 15 a aquests preus se li aplicarà un 20% de descompte.
LA SORTIDA SERÀ DES DEL COL·LEGI EL DIA 3 D'OCTUBRE A les 10.00 DEL MATÍ.
Si teniu algun dubte comentar-ho en el blog o bé pregunteu  a Juan Ruiz, el papà d'Hugo Ruiz de 6é d'infantil.
Us deixam més informació de la excursió i els propers dies tindreu més.


Desitgem que aquest només sigui el principi d'un munt d'excursions més.

10 comentaris:

ines6dd ha dit...

Me encanta!!!!!!

Mar ha dit...

Molt bona iniciativa!!! a partir de quina edat aquesta excursió seria recomenable? Gracies

Juan ha dit...

Hola Mar, aquesta en concret no importa edat, pensa que tens l'opció d'evitar part del recorregut, ja que posen a la nostra disposició un cotxe per portar les coses de pes (carritos de nen, neveres, motxilles, etc) fins a la zona de dinar.

El que si has de pensar és que el teu fill/a no pot dir-te al començar l'excursió que li agafis en braços, perquè llavors sí tindràs un problema jajajaja. De totes maneres serà poc probable perquè pensa que aniran tots junts i això farà que els sigui molt més amè.

Jo en concret aniré amb els meus fills un de 4 anys i una altra de 6 mesos.

De tota manera t'aconsellaria que cridessis a la reserva per si hi ha hagut canvis i no és així com jo t'ho he explicat Tel. Parque: 971-616 622. Tel. Oficinas: 971 728 786. Esper

Esper haver-te ajudat en alguna cosa.

Anònim ha dit...

Una grandísima idea, la verdad que os felicito y allí estaremos toda mi familia.

ines6dd ha dit...

Hola!!! la idea de las excursiones me encanta,sólo que no se me ha quedado muy bien la organización,es decir quedamos en el cole el domingo,vamos juntos para arriba con el coche de cada uno,o vamos con bus?si es asi luego alguien se encarga de subir las comidas y esas cosas? gracias

Teresa ha dit...

A nosaltres també ens pareix una bona idea i anirem, però siria bò aclarir el dubte de ines6dd perquè a mi també m'ha sorgit.

Cleo ha dit...

¿Hay que confirmar que vamos en alguna parte?

Juan ha dit...

No hace falta apuntarse en ningún sitio. Cuando estemos en la puerta de la reserva sabrán que somos del cole. Según el número de asistentes, los precios variarán. Me he puesto en contacto con ellos y nos harán más de un 20% de descuento dependiendo de la cantidad de personas que seamos.

Quedamos en el cole a las 10 "en punto". y el desplazamiento depende de nosotros. Allí, para los que lo necesiten, habrá un coche a su disposición que nos ayudará a desplazar equipaje pesado hasta el lugar donde se encuentran las mesas.

Juan ha dit...

Hola a todos, he hablado con el director de la Reserva, me hace que le diga el número aproximado de personas que asistiremos, para poder hacernos precio especial. El problema es que lo quiere para el viernes tarde y mañana no hay cole. Por lo que, pondré dos listas en el cole el jueves por la mañana para que la gente interesada se apunte. El que no pueda apuntarse en la lista puede decírmelo por aquí y yo mismo lo apuntaré.
Una vez que estéis apuntados en la lista "no es obligatorio asistir" ya que seguimos con la política de la actividad que es totalmente voluntaria y sin compromisos.
Recordad ponerme el número total de personas.
Feliz huelga.

Cati ha dit...

No nos hemos dado cuenta que habia que apuntarse hasta ahora asi que nos podriais apuntar. Somos los padres de Aina Palmer Jaume (clase 3 años A) y seremos 3. Muy buena la iniciativa!!! Nos vemos el domingo!!!